Anadolu Üniversitesi İletişim Tasarımı ve Yönetimi mezunuyum. İlk iş deneyimim Grup 7  İletişim Danışmanlığı oldu. 2 yıl Halkla İlişkiler alanında çalıştım. Müşterilerimizden birinin LINE mobil platformu olması ile hem teknoloji dünyasına giriş yaptım hem de sosyal medya çalışmalarında bulunma ve deneyim edinme şansım oldu. Bu deneyimim ile Grup 7 bünyesinde kurulan Value Pazarlama ve Dijital İletişim’de çalışmaya başladım. Sonrasında TEMA Vakfı ile yollarımız kesişti. 2015 yılında TEMA Vakfı Sosyal Medya Koordinatörü olarak çalışmaya başladım. TEMA Vakfı sosyal medya ve dijital pazarlama  “Doğa için Sosyal Medya” sloganıyla çalışmaya devam ediyorum.

Bir yandan da bu zamana kadar neden  deneyimlediklerimi okuduklarımı düşüncelerimi paylaşmak için bir blog oluşturmadım diye kendime kızdım. Biraz geç oldu ama kendi söküğümü dikmek için sonunda bir adım attım:)

Profesyonel hayatım bu şekilde ilerlerken hobilerime de vakit ayırmayı ihmal etmiyorum:)   Doğada vakit geçirmeyi seviyorum, tatillerimi kampta geçiriyorum. 2014 yılından beri AD Kickboxing’te Kick Boks eğitimi alıyorum. Başlama nedenim biraz uzun bir konu, yazılarımda yer vereceğim:)

Bir yandan da Hint Filmleri izlemekten danslarına ilgi duymaya başladım ve Hint dansı eğitimi alıyorum. Ne kadar derin bir kültür olduğunu da anlatacağım.